Jamez Levels – Non Ce Nést Pas Bon ft. Smacky

De Sexy Surinaamse zanger Jamez Levels behaalde in 2019 de nr 1 positie in Suriname met ‘Non Ce N’est Pas Bon’ en ontving er een award voor.

Via Radio Magic 10 FM kwam de track onder de aandacht bij Foxx Records die de track in samenwerking met Bip Records nu dus ook op de markt brengt in Nederland, België en Frankrijk.

Non ce n’est pas bon” wat Frans is voor “neen, dit is niet goed” is een lekker up tempo lied met reggeaton als genre. Het lied welke Frans, Nederlands, Sranan Tongo en Aucaans bevat is geschreven met het oog op socialmedia trends. In dit lied hebben Jamez Levels en Smacky op zeer creatieve manier de welbekende ‘sliden in iemands DM’ beschreven, waarbij er veel aandacht is geschonken aan de schoonheid van de vrouw.

Het verhaal omvat een dame die haar liefde voor een man duidelijk maakt via social media. De man accepteert die liefde en geeft die ook graag terug. Wanneer die dame dus vraagt dat hij een VN stuurt omdat ze zijn stem lekker vind klinken zegt hij “Non ce n’est pas bon”

Zaken als VN( voice note) en TN(true Nigga) zijn zogeheten slangs die gebezigd worden op de app of via DM en dus blijven hangen bij het beluisteren van dat lied.

Met dit nummer stappen zij in de schoenen van zij die liefde delen via social media en hopen zij vreugde te wekken bij de luisteraar omdat het concept van het lied dichtbij hun beleving ligt, aldus Jamez Levels.